Το Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό & Χειρουργικό Κέντρο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ A.E. δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την βελτίωση και αποκατάσταση της όρασης καθώς και την διάγνωση και θεραπεία όλων των οφθαλμικών παθήσεων. Είναι μια τεχνολογικά προηγμένη και πρότυπη μονάδα εφαρμογής όλων των τελευταίων διαγνωστικών μεθόδων και χειρουργικών τεχνικών. Πλαισιώνεται από μια ομάδα οφθαλμιάτρων και μεγάλο αριθμό συνεργατών που με εξειδίκευση, συνεχή ενημέρωση, συνέπεια και φροντίδα για τους ασθενείς, εφαρμόζουν τις τελευταίες διαγνωστικές μεθόδους, χειρουργικές τεχνικές και laser καλύπτοντας όλο το φάσμα της οφθαλμολογίας.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. δημιουργήθηκε από μια ομάδα οφθαλμιάτρων οι οποίοι από τα χρόνια της ειδίκευσής τους στην οφθαλμολογία διεπίστωσαν την ανάγκη υποειδίκευσης για την αρτιότερη αντιμετώπιση όλων των παθήσεων - ανωμαλιών του οφθαλμού σε μια ειδικότητα με αλματώδη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Έτσι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. διαφέρει από τα μέχρι σήμερα υπάρχοντα διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα κατά το ότι είναι δομημένη και λειτουργεί με το πρότυπο της οφθαλμικής υποειδίκευσης. Στο κέντρο αυτό για πρώτη φορά στη χώρα πραγματοποιείται η αντιμετώπιση της κάθε πάθησης του οφθαλμού από εξειδικευμένο για την κάθε πάθηση ιατρό. Το όραμα της υποειδίκευσης στην οφθαλμολογία έγινε πραγματικότητα αφού οι οφθαλμίατροι του κέντρου ολοκλήρωσαν την υποειδίκευσή τους κατέχοντας έμμισθη θέση στα καλύτερα κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Harvard Medical School, Wills Eye Hospital, Tulane University).

Στο website της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα κέντρα, τα τμήματα που λειτουργούν και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενημέρωση για ασθενείς, καθώς και το επιστημονικό έργο των ιατρών του Κέντρου.
Τέλος μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά και το προφίλ του κάθε ιατρού του κέντρου καθώς και μια εκτενή συλλογή από συνδέσεις που αφορούν την Οφθαλμολογία, ανά τον κόσμο.

Η αποστολή μας...
... η παροχή της βέλτιστης φροντίδας για κάθε πάθηση από εξειδικευμένο για την πάθηση αυτή ιατρό. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται προσωπικά και ανθρώπινα χωρίς να γίνεται αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης.

Οικονομικά Στοιχεία
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2020
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2019
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2018
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2017
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2016
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2015
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2014
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2013
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2012
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2011
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2010
Δημοσίευση Ισολογισμού Χρήσης 2009


Copyright Ελληνική Οφθαλμοχειρουργική Α.Ε. 2003-2008 - Όροι Χρήσης - Website created & maintained by Theratron